Onze missie

We sluiten niet uit, we nodigen uit!

We zijn overtuigd van de positieve fysieke, mentale en sociale effecten van lopen. We willen het mogelijk maken dat écht iedereen die kan ervaren. Het enthousiasme van lopen straalt af op zowel lopers als niet-lopers: supporters, vrienden, familie, toevallige deelgenoten, kortom iedereen die met lopen in aanraking komt. We richten onze aandacht daarom niet alleen op lopers, maar willen dat écht iedereen een mooie dag beleeft.

We willen inclusief zijn. Om te beginnen noemen we onszelf geen wedstrijd: lopen mag competitie zijn, maar hoeft dat niet te zijn. 

We nemen initiatieven om mensen te bereiken die minder aangesproken worden door gebruikelijke loopevenementen of er onbedoeld zelfs van uitgesloten worden. We sluiten niet uit, we nodigen uit. 

We geloven dat de waarde die we met ons evenement toevoegen aan de samenleving, ruimschoots de omgevingskost compenseert, die we vanzelfsprekend zo laag mogelijk houden. We willen de wereld beter maken door alle mensen te inspireren om te bewegen.

Onze actie's

 • We hebben activiteiten voor supporters, vrienden en familie. Klik hier voor meer info.
   
 • Mensen die het financieel moeilijk hebben kunnen via UiTPAS aan een tarief met 80 procent korting deelnemen. Klik hier voor meer info.
   
 • Voor sporters met een handicap bieden we een inschrijving aan met begeleider(s). Klik hier voor meer info.
   
 • We doen een oproep naar verenigingen en organisaties die zich inzetten voor kansengroepen.
  Contacteer ons hier en wij bekijken hoe we kunnen helpen met deelname aan de ABSoluut Gent 10 Mijl.
   
 • Voor beginnende lopers die houvast kunnen gebruiken of lopers die gezelschap motiverend vinden,
  bieden we gratis groepscoaching aan via Club365. Klik hier voor meer info.